De eerste thema fotosessies zijn geweest

In de afgelopen 2 maanden heb ik de eerste thema fotodagen gehouden! De thema’s STUDIO, ACTIE EN STRAND (deze laatste in Noord-Holland) kwamen in bod. Het was ontzettend leuk om te doen! De STUDIO thema fotosessies waren met gekleurde achtergrondjes, bij de ACTIE fotosessies kwamen leuke rennende en springende honden voor de lens (en zelfs eentje die ‘bommetje’ deed in het water, té leuk!) en bij de STRAND sessies was het windkracht 6 wat erg gave beelden opleverde. Dank aan de deelnemers! Hieronder zie je een selectie van de foto’s en deelnemers aan deze dagen. Er staan ook weer nieuwe thema fotodagen op de planning. Onder de foto’s vind je meer info daarover en mogelijkheid om te boeken. Wie weet tot ziens!!

Ik kom naar je toe in 2023! Met bijzondere fotosessies met een thema!

Deze zogenoemde thema fotosessies zijn ook nog eens scherper van prijs! Denk je nou: Wat voor thema's? En waar dan? Hieronder staat een volledige planning maar er is voor elk wat wils, in het westen/het midden en het noorden van het land en thema's zoals heide/tulpen/herfst/strand/studio !

De fotoshoots zijn gepland op diverse data met tijdslots van 30 min waar je op kunt intekenen.

Om een indruk te krijgen van hoe de foto’s van de verschillende thema’s (die nog niet geweest zijn ☺️) er uit kunnen zien: klik op ‘boek een thema fotoshoot’

NB De data voor de heide, de tulpen en de rhodondendrons zijn gebaseerd op de bloei van deze bloemen in de afgelopen jaren maar zijn wel enigszins onder voorbehoud omdat het ieder jaar natuurlijk wat kan verschillen wanneer ze daadwerkelijk bloeien.

DATA THEMASESSIES 2023

  • Wo 22 feb - Studio, Fotostudio in Ossenzijl (Ov)

  • Vr 17 maart - Actie, Kampen (Ov)

  • Zat 25 maart - Strand, Bergen aan Zee (Nh)

  • Zat 29 april - Tulpen, Dronten (Fl)

  • Zat 6 mei - Rhodondendrons, Steenwijk (Ov)

  • Zat 26 aug - Strand, Den Haag (Zh)

  • Zat 2 sept - Heide, Havelte (Dr)

  • Zon 3 sept - Heide, Heerde (Ov)

  • Zat 28 okt - Herfst, Ter Apel (Gr)

  • Zon 29 okt - Herfst, Heerde (Ov)

  • Zat 11 nov - Kerst, Fotostudio in Ossenzijl (Ov)

De prijzen zijn vanaf €65, er zijn meerdere opties mogelijk. Vraag er gerust naar.

Kun je niet op deze data of staat jouw favoriete locatie of thema er niet bij? Niet getreurd: Bedenk er zelf eentje!

Heb je een idee voor een thema fotosessie, of wil je graag dat er bij jou in de buurt een themasessie plaats vindt? Goed nieuws! Dat kan mogelijk! Ik kan door heel NL komen. De enige voorwaarde is dat je een groepje van min 4-5 vrienden/kennissen met hun huisdier(en) bij elkaar verzamelt, en dan kunnen we een datum plannen :-).

Interesse? Klik dan hier voor meer info of een boeking

Vorige
Vorige

Top 10 bij Int Kattenfotografie wedstrijd!!

Volgende
Volgende

Opening fotostudio 4 febr as