Top 10 bij Int Kattenfotografie wedstrijd!!

35 AWARDS INTERNATIONALE KATTENFOTOGRAFIE WEDSTRIJD: IN DE TOP 10!!!

Vandaag iets heel anders. In deze door hondenfoto's gedomineerde website even extra aandacht voor kattenfoto's! Onlangs heb ik 3 kattenfoto's ingestuurd voor de internationale kattenfotografie wedstrijd van 35 awards. Vanochtend kreeg ik bericht dat uit 26.428 inzendingen (!) mijn foto van onze kater James is gekozen als 1 van de top 10 beste foto's!!!! OMG, ik kan het bijna niet geloven

Wat een eer, er zitten zulke prachtige foto's bij... wow!

OVER 35 AWARDS: Ze organiseren internationale fotowedstrijden in vele onderwerpen. Dit keer dus katten. Er zijn drie stemrondes: bij de eerste kan het publiek stemmen. De beste foto’s gaan door naar ronde 2, een stemronde van alle deelnemende fotografen. Daarvan gaan weer de beste foto’s door naar ronde 3, dit is de laatste en beslissende stemronde door de vakjury.

Kijk hier naar de vele prachtige foto's die dit jaar werden ingezonden voor de kattenfotowedstrijden:

https://35awards.com/8th/page/contests/num/715/

En daarnaast zit ik ook nog bij de top 2% beste kattenfotografen met mijn drie foto’s (uit meer dan 6500 kattenfotografen). Super blij en trots!!

Dit is de winnende foto van James: “The Greatest Showman”

Hieronder zie je de top 10 beste foto’s in de wedstrijd en mijn dire inzendingen (de andere twee foto’s eindigden resp in de top 3% en de top 10% van de inzendingen)

Vorige
Vorige

Sprookjesprins in t blauw

Volgende
Volgende

De eerste thema fotosessies zijn geweest