N I E U W E • P L A N N E N • 2 0 2 4


Lieve mensen,

Graag wil ik jullie zoals afgesproken informeren over mijn plannen voor komend jaar.

Ik ga het in ieder geval voor een jaar héél anders doen. Dat komt omdat ik mezelf dit jaar best wel ben tegen gekomen. Het was erg druk (luxeprobleem 😅❤️) en ik was tegelijk aan het proberen om eigen projecten te doen en me creatief te ontwikkelen. Echt hartstikke leuk allemaal, maar dat was helaas teveel voor mijn gezondheid. Gevolg is dat ik nu nog steeds werk aan het inhalen ben van de afgelopen maanden 😅. (Als je me hier hebt gevolgd, dan heb je dat wel mee gekregen, dus ik ga daar verder geen woorden meer aan vuil maken.)
Dat vind ik heel vervelend voor jullie, omdat jullie dan lang op het resultaat moeten wachten. En daarnaast ontbreekt het me aan tijd en energie om aantal plannen die ik al lang heb te doen. Daarom heb ik de laatste tijd veel zitten denken over hoe ik het anders kan doen.

"Sabbatical"
Het resultaat van dat denken is dat ik in 2024 een soort sabbatical ga houden. Dat betekent niet dat ik helemaal niet ga fotograferen, in tegendeel zelfs, maar ik ga me dan focussen op mijn eigen plannen/projecten en meer creatieve uitdagingen. Eind volgend jaar zal ik me dan bezinnen op 2025.

Eigen projecten/thema's
Van januari t/m september 2024 zal ik regelmatig shoots aanbieden met een bepaald thema/plan/visie die ik wil uitwerken, en mogelijk een van tevoren bepaalde locatie. Als dat plan/thema je aanspreekt, dan kun je er op inschrijven. Per thema kunnen er max 1-2 huisdieren deelnemen tegen een zeer gunstig tarief. Over de voorwaarden zal ik jullie tzt informeren.

Reguliere fotoshoots
ALLEEN deze maand november en dan pas weer vanaf eind september volgend jaar zullen in beperkte mate nog de gewone klassieke fotoshoots te boeken zijn. VOL = VOL. Dus wil je dat, wees er dan op tijd bij! Het gaat snel, ik krijg nu al veel aanvragen. Ook voor eind volgend jaar.

Als je de moeite hebt genomen om dit hele verhaal te lezen, super bedankt voor je aandacht! 🧡

-----

💛Deze beauty is NUMI van lieve Léonie! 💛

#plannen2024 #hondenfotograaf #hondenfotografie #dierenfotograaf #dogphotography #dogphotographer #honden #basenji #dogs #petphotography #yellow #vandaagisgeel #geel #kleur #overijssel #nederland

Vorige
Vorige

2024: Alleen stockfotosessies en eigen projecten

Volgende
Volgende

Rustiger aan