Rustiger aan

Dit jaar is tot nu toe ongelofelijk druk geweest, zowel prive als zakelijk. Misschien hebben jullie dat wel gemerkt. Ik ben heel dankbaar dat jullie je vertrouwen in mij stel(d)len en vind mijn werk ontzettend leuk, maar helaas zal ik het de komende tijd rustiger aan moeten doen. Door drukte en stress heb momenteel namelijk te kampen met fysieke klachten zoals hartkloppingen en oververmoeidheid.

Dat kan dus gevolgen hebben voor mijn bereikbaarheid en de levertijden en -maar dat probeer ik te allen tijde te voorkomen- de planning van de fotoshoots. Het spijt me heel erg, maar ik heb even geen keuze. Jullie krijgen uiteraard wel jullie foto's, al zal het met (nog) meer vertraging zijn. Ook de geplande fotoshoots zullen doorgaan, al is het mogelijk op een ander tijdstip. Het is niet meer mogelijk om themasessies te boeken, deze zitten vol. In principe gaan deze wel door, met een kleine slag om de arm. Verandert er iets, dan krijg je daar bericht van.

Heb je een cadeaubon gekregen, dan kun je wel contact opnemen om een shoot te boeken. Het kan alleen zijn dat ik niet op heel korte termijn ruimte heb. Dit jaar heb ik geen ruimte meer voor andere nieuwe fotoshoots, behalve misschien in oktober en november (enkele fotoshoots), maar dat kan ik nu ook nog niet definitief zeggen. Heel vervelend natuurlijk, maar als je bereid bent om dat af te wachten, kun je me mailen en zet ik je op een lijst. Je hoort dan tzt van me.

Heb je vragen of opmerkingen, graag alleen contact opnemen per mail.

Dank voor jullie begrip.

Vorige
Vorige

N I E U W E • P L A N N E N • 2 0 2 4

Volgende
Volgende

Sprookjesprins in t blauw